grb Urad predsednika Republike Slovenije > Tiskovno središče

Dom Krščanskega bratstva bolnikov in invalidov se obnavlja

Zaplana, 11/30/2006  |  sporočilo za javnost

Klikni za povečavoPredsednik republike dr. Janez Drnovšek je danes skupaj s predsednikom uprave družbe SCT Ivanom Zidarjem obiskal dom Krščanskega bratstva bolnikov in invalidov na Zaplani. Da bi bil dom prijaznejši svojim obiskovalcem, ga obnavlja družba SCT.

Slovenski predsednik dr. Drnovšek je ob obisku dejal, da je to eden od uspešnih projektov družbe SCT, ki se dokazuje ob izvajanju zahtevnih projektov in tudi s svojim posebnim posluhom za tiste, ki potrebujejo njihovo pomoč.

Klikni za povečavoPredsednik uprave družbe SCT Ivan Zidar je povedal, da gre tudi v domu bratstva za zahteven projekt, ker je bila potrebna temeljita sanacija, ob tem pa poudaril, da je najpomembneje to, da so ljudje v domu zadovoljni.

Rafko Jurjevčič, voditelj doma, se je zahvalil družbi SCT za njihovo dragoceno pomoč, saj bodo tako bolniki kot tudi lokalni prebivalci pri njih našli pravi dom in skupaj prispevali k osebni in skupni rasti.

Klikni za povečavoBratstvo, ki združuje okoli 350 trajno bolnih in invalidov, vodi geslo "Vstani in hodi" z namenom vplivanja na lepši svet - zase in druge.