arhivska stran
www.up-rs.siGrb republike SlovenijePredsednik republike Slovenije
Predsednik
Ustava in zakoni
Novice
Foto-video album
Odlikovanja
Urad predsednika
Portret
Novice
domov domov  |   natisni natisni  |   english flag english
  Najdi

Predsednik republike dr. Janez Drnovšek je odprl nov zdraviliški center v zdravilišču Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice, 06/13/2003  |  sporočilo za javnost


Klikni za povečavo Predsednik republike dr. Janez Drnovšek je danes zvečer odprl nov zdraviliški center v zdravilišču Dolenjske Toplice. Slovenska naravna zdravilišča, ki so nekakšen paradni konj slovenskega turizma v zadnjem desetletju, vodijo izjemno intenzivno investicijsko politiko na področju zdraviliškega turizma in medicinske rehabilitacije. Novo izgrajeni center je eden največjih wellness centrov v Sloveniji in je prvi korak k združevanju znanja in izkušnje slovensko - avstrijske - madžarske deželne regije z najbogatejšo zdraviliško ponudbo v Evropi. Predsednik republike, ki je skupaj z direktorjem Krke d.d., Milošem Kovačičem, odprl nov center je vabljenim gostom povedal:

"Današnja otvoritev tega centra je še ena potrditev poslovne uspešnosti Krke in slovenskega gospodarstva nasploh. Vesel sem, da imamo takšna podjetja, ki se razvijajo, ustvarjajo nova delovna mesta in ustvarjajo nove priložnosti. To je pomembno za vse državljane Slovenije, in v tem primeru še zlasti za Dolenjce. Zdraviliška dejavnost in turizem nasploh imata v Sloveniji perspektive. Ta dejavnost se uspešno razvija in bo nedvomno konkurencna tudi v evropskih pogojih.

Vsem želim veliko uspeha tudi v prihodnje, še zlasti vodstvu zdravilišč in Krke nasploh ter čestitam ob otvoritvi." Predsednik dr. Drnovšek si je v družbi novomeškega župana Boštjana Kovačiča ter gospoda Miloša Kovačiča nato ogledal privlačen otvoritveni program in sam center.
Zadnje novice

ponedeljek, 29.10.2007
Odstop proračunskih sredstev

Pogovori o prihodnosti Slovenije pri predsedniku republike
Urad predsednika Republike Slovenije
Erjavčeva 17
1000 Ljubljana
Slovenija

tel.: 01 / 478 12 22
fax: 01 / 478 13 57

E-pošta   gp.uprs@up-rs.si
© 2005 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani