arhivska stran
www.up-rs.siGrb republike SlovenijePredsednik republike Slovenije
Predsednik
Ustava in zakoni
Novice
Foto-video album
Odlikovanja
Urad predsednika
Ljubljana, park Mostec, junij 2006 - srečanje dr. Janeza Drnovška z otroki ob zaključni prireditvi Unicefove akcije Helpmanija (FA BOBO)
Novice
domov domov  |   natisni natisni  |   english flag english
  Najdi

Predsednik republike preživel popoldne v Celju

Ljubljana, 06/08/2006  |  sporočilo za javnost


Predsednik republike dr. Janez Drnovšek je današnje popoldne preživel v Celju, kjer se je srečal z županom Bojanom Šrotom, sprehodil se je tudi po prireditvi "Podeželje v mestu".

Klikni za povečavoCeljski župan Bojan Šrot je predsedniku republike predstavil položaj v občini. Župan je v pogovoru izpostavil, da se v občini ne srečujejo z večjimi težavami, da pa je res, da imajo okoli 14,5% brezposelnost. Ob tem je povedal, da je v občini vedno več gospodarskih družb, ki ustvarjajo dobiček. Župan Šrot je v pogovoru s predsednikom republike tudi povedal, da se trudijo na področju tercialnega izobraževanja. Ob zaključku obiska je predsednik republike dr. Drnovšek za medije dejal (nelektorirano): "Veseli me, da težav pravzaprav ni veliko. No, vsaj nismo jih našli, razen še vedno nekoliko višje brezposelnosti, kot je sicer drugod. Splošni pokazatelji in trendi pa so očitno pozitivni, tako da ostajajo pozitivna pričakovanja za prihodnost tudi za tiste ljudi, ki danes morda še nimajo dela ali pa ne stalnega dela."

Klikni za povečavoPredsednik republike dr. Janez Drnovšek se je danes sprehodil tudi po celjski prireditvi "Podeželje v mestu".
Zadnje novice

ponedeljek, 29.10.2007
Odstop proračunskih sredstev

Pogovori o prihodnosti Slovenije pri predsedniku republike
Urad predsednika Republike Slovenije
Erjavčeva 17
1000 Ljubljana
Slovenija

tel.: 01 / 478 12 22
fax: 01 / 478 13 57

E-pošta   gp.uprs@up-rs.si
© 2005 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani