arhivska stran
www.up-rs.siGrb republike SlovenijePredsednik republike Slovenije
Predsednik
Ustava in zakoni
Novice
Foto-video album
Odlikovanja
Urad predsednika
Nanos, april 2006 - dr. Janez Drnovšek na državni proslavi ob dnevu upora proti okupatorju (FA BOBO)
Novice
domov domov  |   natisni natisni  |   english flag english
  Najdi

Predsednik Republike je danes obiskal Železnike

Ljubljana, 09/21/2007  |  sporočilo za javnost


Klikni za povečavoPredsednik Republike Slovenije dr. Janez Drnovšek je danes obiskal Železnike. Člani kriznega štaba za sanacijo torkove naravne katastrofe Bojan Žmavc, direktor Uprave za zaščito in reševanje, Miran Bogataj, poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije in Mihael Prevc, župan Občine Železniki, so ga seznanili s trenutnim stanjem in s programom dela v prihodnjih dneh na tem kriznem območju.


Klikni za povečavoPredsednik Republike Slovenije dr. Janez Drnovšek je izrazil vso podporo prizadetim občanom ter izrazil zadovoljstvo nad aktivnostmi civilne zaščite, gasilcev, Slovenske vojske, slovenske policije, drugih sodelujočih organizacij ter prostovoljcev, ki si z najboljšimi močmi prizadevajo pomagati ljudem, ki jih je prizadela naravna katastrofa. Predsednik Republike Slovenije dr. Janez Drnovšek si je ogledal prizadeta področja občine in ugotovil, da kljub zares težkim razmeram ljudje vlagajo veliko pozitivne energije in volje, da bi se življenje prizadetega prebivalstva ponovno čimprej normaliziralo.

Klikni za povečavoPredsednik Republike Slovenije pa je za odpravo posledic neurja Vladi Republike Slovenije že odstopil 25.000 EUR iz proračunskih sredstev, za kolikor bo Urad predsednika Republike Slovenije zmanjšal predvideno porabo.
Zadnje novice

ponedeljek, 29.10.2007
Odstop proračunskih sredstev

Pogovori o prihodnosti Slovenije pri predsedniku republike
Urad predsednika Republike Slovenije
Erjavčeva 17
1000 Ljubljana
Slovenija

tel.: 01 / 478 12 22
fax: 01 / 478 13 57

E-pošta   gp.uprs@up-rs.si
© 2005 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani