archived page

Predsednik obiskal Športni park Stožice in kulturni center Kino Šiška

Ljubljana, 13.8.2009  |  sporočilo za javnost


Predsednik republike dr. Danilo Türk je obiskal Športni park Stožice in si ogledal, kako poteka gradnja nogometnega stadiona in športne dvorane (FA BOBO)Predsednik republike dr. Danilo Türk je na povabilo župana Mestne občine Ljubljana Zorana Jankovića obiskal Športni park Stožice, kjer si je ogledal, kako poteka gradnja nogometnega stadiona in športne dvorane.

Predsednik je po ogledu ocenil, da bo športni park kot kompleksen center s športnimi, rekreacijskimi in trgovskimi funkcijami izboljšal kakovost življenja v Ljubljani. Projekt je označil kot zelo dober primer razvoja mesta, ki po dolgem obdobju stagnacije in otrplosti kaže, da gre Ljubljana dinamično naprej.

Predsednik je spomnil, da je Ljubljana glavno mesto Slovenije, zato je to tudi del razvoja Slovenije kot celote. Pri tem je izrazil željo, da bi se enakomeren razvoj dogajal na čim več mestih v Sloveniji.

Predsednik republike dr. Danilo Türk si je ogledal prenovljene prostore Centra urbane kulture Kino Šiška, središča sodobne in urbane ustvarjalnosti (FA BOBO)Predsednik dr. Danilo Türk si je v nadaljevanju ogledal tudi prenovljene prostore Centra urbane kulture Kino Šiška, središča sodobne in urbane ustvarjalnosti v Ljubljani, ki bo namenjeno koncertnim, gledališkim, plesnim in eksperimentalnim dogodkom ter skrbi za kulturno produkcijo.
© 2008 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani  načrt strani