archived page

Ponovoletni sprejem za predstavnike sedme sile

Ljubljana, 7.1.2010  |  sporočilo za javnost


Predsednik Republike Slovenije, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije in predsednik Vlade Republike Slovenije so priredili ponovoletni sprejem za novinarje in urednike (foto: Daniel Novakovič/STA)Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije dr. Pavel Gantar in predsednik Vlade Republike Slovenije Borut Pahor so priredili tradicionalni novoletni sprejem za novinarje in urednike.

Predsednik dr. Danilo Türk je novinarjem in urednikom zaželel, da bi v prihodnjem letu nadaljevali z dobrim delom, da bi še naprej izkazovali vso pozornost in da bi ljudi na Slovenskem in širše še naprej navdihovali s kvalitetnimi prispevki ter pri tem ves čas mislili na svoje bralce, gledalce in poslušalce. Zaželel jim je še veliko uspeha v letu 2010 in vse najboljše.
Predsednik Republike Slovenije, predsednik Državnega zbora Republike Slovenije in predsednik Vlade Republike Slovenije so priredili ponovoletni sprejem za novinarje in urednike (foto: Daniel Novakovič/STA)

© 2008 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani  načrt strani