archived page
Spletna stran Barbare Miklič Türk
Želebej, 16.7.2012 | zdravje, kultura in družba

Počitniški tabor za osebe z motnjami v duševnem razvoju

Soproga predsednika republike Barbara Miklič Türk je obiskala počitniški tabor za osebe z motnjami v duševnem razvoju (foto: Herman Čater)

Soproga predsednika republike Barbara Miklič Türk je v Želebeju ob Kolpi obiskala počitniški tabor za osebe z motnjami v duševnem razvoju, ki sta ga organizirala Zveza društev za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju Slovenije Sožitje in Društvo Mali princ, društvo za dvig kvalitete življenja oseb z motnjo v razvoju, iz Novega mesta.

Soproga predsednika republike Barbara Miklič Türk je obiskala Belokranjski muzej Metlika (foto: Herman Čater)

Gospa Barbara Miklič Türk se je v Želebeju srečala z udeleženci tabora in prostovoljci, si ogledala delavnice udeležencev počitniškega tabora in se seznanila s programom dela z osebami z motnjami v duševnem razvoju ter načrti Zveze društev Sožitje in Društva Mali princ.

Soproga predsednika republike Barbara Miklič Türk je obiskala počitniški tabor za osebe z motnjami v duševnem razvoju (foto: Herman Čater)

Pred obiskom počitniškega tabora je soproga predsednika republike z županom Občine Metlika Darkom Zevnikom, udeleženci tabora in prostovoljci obiskala Belokranjski muzej Metlika v metliškem gradu, kjer so si ogledali stalno razstavo "Življenje ljudi v Beli krajini od prazgodovine do sredine 20. stoletja".